Activiteiten

Sjakie de Ara

Sinds dit jaar woont Sjakie de Ara bij Tuincentrum Daniëls. Hij is een tikkeltje eigenwijs maar dol op aandacht en hij maakt graag met iedereen een praatje. Dagelijks is hij te bewonderen op de hoek kamerplanten-indoor speelwereld tuincafé.

Lees meer...
Indoor springkussen

Ook in de herfst- en kerstperiode kunnen de kinderen zich dagelijks vermaken op ons springkussen. Dit jaar is hij opgebouwd aan het begin van de kerstshow. Terwijl de kids zich vermaken kun jij heerlijk ronddwalen op onze kerstafdeling.  

Lees meer...
Stokstaartjes

Wie wordt er nu niet vrolijk van onze koddige stokstaartjes? Ze zijn dagelijks te bewonderen in hun royale en verwarmde buitenverblijf. Bezoek ook onze stokstaartjes-pagina.

Lees meer...
Indoor speelwereld

Kom met de kids naar de Indoor Speelwereld in het tuincafé van Tuincentrum Daniëls. Terwijl jij in ons tuincafé geniet van een heerlijke kop koffie met een lekker stuk vlaai , vermaken de kinderen zich uitstekend in onze speelwereld.

Lees meer...
Indoor Kinderboerderij

Noteer het alvast in je agenda; op 30 & 31 maart en op 6 & 7 april is onze beroemde indoor-kinderboerderij er weer.  Klik hier voor meer informatie!

Lees meer...
Data: en meer...