Activiteiten

Piratenboot

Kom vanaf zaterdag 30 maart weer heerlijk spelen op ons eigen piratenschip. Terwijl de kids zich vermaken kun jij heerlijk genieten van alle voorjaarspracht op onze buitenafdeling. Het piratenschip vind je op de buitenafdeling.

Lees meer...
Voorjaarsspeurtocht

Kinderen kunnen op ontdekkingstocht door Tuincentrum Daniëls. Aan de hand van een leuke speurtocht doorkruisen ze het hele tuincentrum en ontdekken de leukste hoekjes en plekjes. Als ze de compleet ingevulde speurtocht inleveren in ons tuincafé krijgen ze ook nog GRATIS een leuk en lekker presentje.

Lees meer...
Sjakie de Ara

Sinds 2018 woont Sjakie de Ara  bij Tuincentrum Daniëls. Hij is een tikkeltje eigenwijs maar dol op aandacht en hij maakt graag met iedereen een praatje. Dagelijks is hij te bewonderen op onze kamerplantenafdeling.

Lees meer...
Springkussen

Bij goed weer staat er dagelijks een springkussen bij Tuincentrum Daniëls.

Lees meer...
Stokstaartjes

Wie wordt er nu niet vrolijk van onze koddige stokstaartjes? Ze zijn dagelijks te bewonderen in hun royale en verwarmde buitenverblijf. Bezoek ook onze stokstaartjes-pagina.

Lees meer...
Indoor speelwereld

Kom met de kids naar de Indoor Speelwereld in het tuincafé van Tuincentrum Daniëls. Terwijl jij in ons tuincafé geniet van een heerlijke kop koffie met een lekker stuk vlaai , vermaken de kinderen zich uitstekend in onze speelwereld.

Lees meer...
Ballonkunstenaar

Op diverse dagen is er tussen 12 en 16u een ballonkunstenaar aanwezig in ons tuincentrum. Ze vermaakt de kinderen met kleurige ballonnen en maakt allerlei leuke figuren.  Vanzelfsprekend mogen de kinderen deze kunstwerkjes helemaal gratis mee naar huis nemen.

Lees meer...
Data: en meer...
Knutselworkshop

Kom met de kids gezellig knutselen bij Tuincentrum Daniëls! ...

Lees meer...
Data: en meer...
BBQ demonstratie

Bezoek op onderstaande data onze vernieuwde BBQ-afdeling. Zie met eigen ogen wat onze officiële Weber-chef voor een heerlijkheden op de barbecue tovert. En belangrijker nog, je kunt deze lekkernijen natuurlijk ook proeven. En echt, je kunt meer bereiden op een barbecue dan worsten en speklapjes.

Lees meer...
Data: en meer...