Activiteiten

Speurtocht

Kinderen kunnen op speurtocht door Tuincentrum Daniëls. Aan de hand van een speurformulier doorkruisen ze het hele tuincentrum en ontdekken de leukste hoekjes en plekjes. Als ze de compleet ingevulde speurtocht inleveren in ons tuincafé krijgen ze ook nog een leuk en lekker presentje.

Lees meer...
Indoor speelwereld

Kom met de kids naar de Indoor Speelwereld in het tuincafé van Tuincentrum Daniëls. Terwijl u op ons terras van de zon geniet van een heerlijke kop koffie met een lekker stuk vlaai vermaken de kinderen zich uitstekend in ons speelwereld.

Lees meer...
Demonstratie kransen maken

Op onderstaande data vindt er een doorlopende demonstratie 'kransen maken' plaats. Dus heeft u altijd al willen weten hoe u dit het best, het mooist en het handigst kunt doen? Bezoek dan Tuincentrum Daniëls!

Lees meer...
Data:
Kinderboerderij

Onze knuffel-kinderboerderij is er dit najaar weer en wel op 21,22,28 & 29 oktober! Er zijn veel schattige dieren, o.a. konijntjes, kippen, geitjes, eenden, een klein varkentje, een pony en zelfs een tam stinkdier! Kom knuffelen met al deze dieren; je mag ze allemaal aaien en natuurlijk mag je er foto's mee maken! Klik hier voor meer informatie en foto'...

Lees meer...
Data: en meer...
Ballonkunstenaar

Op diverse dagen in oktober en november is er tussen 12 en 17u een ballonkunstenaar aanwezig in ons tuincentrum. Deze vermaakt de kinderen met kleurige ballonnen en maakt allerlei leuke figuren, uiteraard mogen de kinderen deze kunstwerkjes gratis mee naar huis nemen.

Lees meer...
Data: en meer...
Gratis schminken

Op onderstaande data kunnen alle kinderen zich van 11.00u tot 16.00u gratis laten schminken bij Tuincentrum Daniëls. Schminkspecialist Maud Ruyten tovert van elk kindergezichtje een waar sprookjesfiguur.

Lees meer...
Data: en meer...
Daniëls Rupstrein

Van 1 november t/m 31 december is de Daniëls Rupstrein er weer! Kom in deze periode heerlijk met de kinderen 'treinen' bij Tuincentrum Daniëls! Deze attractie is net als alle andere activiteiten uiteraard ook helemaal GRATIS!

Lees meer...
Data: en meer...
Draaiorgel

Op diverse zondagen in november hoort u de gezellige klanken van een heus Oud Hollands draaiorgel in ons tuincentrum.

Lees meer...
Data:
Knutselworkshop

Lekker knutselen bij Tuincentrum Daniëls! Onder de deskundige begeleiding van een ervaren kinderanimator kunnen kinderen alle zondagen in november GRATIS een knutselwerkje maken. Ondertussen kunt u genieten van alle najaarspracht en kerstsfeer in ons tuincentrum, maar u mag uiteraard ook gewoon meehelpen. Kinderen kunnen de hele middag (12.00-16.00u) deelnemen aan dit knutselevenement. In verband met de veiligheid kunnen we echter n...

Lees meer...
Data: en meer...
Zanggroep Mes Amis

Op zondag 19 november zal zanggroep Mes Amis uit Koningsbosch onze kerstshow opluisteren met hun prachtige gezang!

Lees meer...
Datum: