Tuincentrum Daniëls

Welkom bij Tuincentrum Daniëls in Vlodrop! Bij Daniëls hebben we een passie voor tuinieren en helpen we onze klanten hun groene dromen tot leven te brengen. Ons tuincentrum biedt een breed assortiment aan producten, van kamerplanten tot tuinplanten, bloemen, tuinmeubelen en barbecues.

Vind de perfecte kamerplanten voor uw huis

Kamerplanten voegen niet alleen een vleugje natuur toe aan uw leefruimtes, maar ze zuiveren ook de lucht en creëren een ontspannende sfeer. In ons tuincentrum vindt u een gevarieerde selectie kamerplanten die gemakkelijk te verzorgen zijn, zoals vetplanten, cactussen, palmen en nog veel meer.

Transformeer uw tuin met onze tuinplanten en bloemen

Ons tuincentrum biedt een uitgebreide collectie tuinplanten, waaronder eenjarigen, vaste planten, struiken en bomen die elke tuin kunnen doen opvallen. We hebben ook een grote selectie seizoensbloemen om uw buitenruimte op te fleuren.

Comfortabel in uw tuin met onze tuinmeubelen

Bij Daniëls begrijpen we het belang van comfortabel en stijlvol buitenmeubilair. Daarom hebben we een breed aanbod van tuinmeubelen om uit te kiezen, waaronder tafels, stoelen, lounges en tuinbanken.

Geniet in ons tuincafé!

Geniet tijdens uw dagje uit ook van een lekker hapje en drankje in ons tuincafé, welke elke dag geopend is. In de zomermaanden kunt u lekker in het zonnetje buiten genieten van een snack! 

We bieden gedurende het jaar verschillende leuke activiteiten voor kinderen aan, zoals workshops, speurtochten en de Daniëls Express.

Bezoek ons tuincentrum vandaag nog

Ons tuincentrum ligt in Vlodrop en is gemakkelijk te bezoeken vanuit steden in de omgeving, zoals:

Dus als u op zoek bent naar de perfecte kamerplanten, tuinplanten, bloemen, tuinmeubelen, barbecues of aardewerk, kom dan vandaag nog langs en laat ons u helpen uw tuin tot leven te brengen!

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;