Dierenwinkel Roermond

Op zoek naar een dierenwinkel in Roermond? Bij Tuincentrum Daniëls vindt u werkelijk alles wat u nodig heeft voor honden, katten, knaagdieren, vissen, vogels én paarden! De grootste dierenwinkel bij u in de regio! Aquarium kopen? In ons assortiment vindt u ook diverse aquaria, vissen voor in het aquarium en alle benodigdheden hiervoor. 

Dierenwinkel voor honden

In ons tuincentrum nabij Roermond bieden wij een complete dierenwinkel met alles voor uw hond. Wij bieden hondenvoer (grote en kleine zakken) voor grote honden, kleine honden, puppy's en honden met een bepaald dieet, huidprobleem en meer. Ook kunt u terecht voor speelgoed voor uw honden of puppy's, hondenmanden in alle soorten en maten, voederbakken, riemen, een compleet assortiment LIEF! voor honden tegen een scherpe prijs. Alles voor de beste zorg voor uw hond! 

Dierenwinkel voor katten

Ook voor poezen en katten bieden wij voer van o.a. Royal Canin voor de verschillende rassen, Whiskas, kattensnoepjes, kattenmanden, kattenbakken, kattenbakvulling, krabpalen, speelgoed voor uw kat en meer. Ook voor katten biedt LIEF! ontzettend leuke prodcuten. Ook leuk om cadeau te geven!

Kom langs in onze dierenwinkel in Roermond

Op de dierenafdeling in ons tuincentrum nabij Roermond is altijd iemand aanwezig die u graag adviseert over de producten en merken die wij verkopen. Tevens is het mogelijk een deel van het assortiment online te bestellen met 10% afhaalkorting! Bestel online, haal het af wanneer het u uitkomt en ontvang 10% korting op uw aankoop! 

Vragen over onze dierenartikelen? Neem gerust contact op met [email protected] of bel 0475-534298. 

Andere klanten bekeken ook