Tuincafé

   

In ons gezellige en sfeervolle tuincafé kunt u genieten van een kopje koffie gemaakt van verse koffiebonen met heerlijk gebak, dagelijks vers van de warme bakker. Ons Tuincafé is geopend van 9.00 - 17.00u, de warme keuken is geopend tot 16.00 uur. U kunt elke dag ontbijten tot 11.30u voor maar € 3,49!

We hebben een uitgebreide en gevarieerde lunchkaart met warme en koude lunchgerechten.

Ons tuincafe is makkelijk toegankelijk voor rolstoelen.

Kinder speelwereld

Terwijl u gezellig natafelt kunnen kinderen heerlijk spelen in onze Indoor Kinder Speelwereld! Natuurlijk zijn er voor hen ook speciale kindergerechten en softijs.

Tuincafé aanbiedingen

Kinderbox

Kinderfriet met mayo, ketchup of curry + Kipnuggets of frikandel + Capri Sun

Nu met gratis gadget

(spaar ze alle 8)

 

3,95

Broodje kip döner

 

2,95

 

 

 

 

Groepsarrangementen of kinderfeestjes

Wilt u lekker komen ontbijten, lunchen of genieten van koffie met Limburgs gebak met een groep? Wij stellen graag in overleg met u een menu samen, natuurlijk afgestemd op uw wensen! Om u volledig van dienst te kunnen zijn is reserveren vanaf 10 personen aan te raden. Als u op zondag met een groep komt moet gereserveerd worden. Wilt u weten of reserveren op een bepaalde dag nog mogelijk is? Bekijk dan hier voor onze reserveringsagenda. Neem contact met ons op om de reservering te maken, dan zorgen wij dat alles voor u klaar staat. Komt u met 10 personen of meer? Dan hanteren we onze speciale groepstarieven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

  

 

Openingstijden Tuincafé

Ons Tuincafé is geopend tijdens onze reguliere winkel openingstijden. De warme keuken is geopend van 9.00 - 17.00 uur (in de zomermaanden van 9.00 - 16.00 uur).
In de zomermaanden is het tuincafé geopend van 9.30 - 17.00 uur