Kerstshow Limburg

Bij Tuincentrum Daniëls vindt u de grootste kerstshow van Limburg. Ons tuincentrum wordt omgetoverd in een kerst- en sfeerparadijs vol winterse inspiratie. U vindt hier vele kerstartikelen in verschillende stijlen en kleuren. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor kerstbomen en kunstkerstbomen in verschillende soorten en maten en de mooiste kerstverlichting voor binnen en buiten.

De mooiste kerstshow van Limburg

Een bezoekje brengen aan onze kerstshow is zeker de moeite waard. De kerstshow van Tuincentrum Daniëls in Limburg staat bekend om haar sfeer en assortiment. Dit complete kerstassortiment stallen wij op een creatieve manier voor u uit tijdens onze kerstshow. Hier vindt u:

  • KerstdecoratiesDe gezelligste kerstshow van Limburg!
  • Kerststallen
  • kerstballen
  • Kerstverlichting
  • Lemax kersthuisjes
  • Lemax figuurtjes
  • Echte kerstbomen
  • Kunstkerstbomen
  • Nog veel meer; neem een kijkje bij onze kerstshow in Limburg!

Het hele jaar door kunt u bij Tuincentrum Daniëls meedoen aan leuke activiteiten, maar de rond Kerst organiseren we natuurlijk extra veel. Houd onze website goed in de gaten.

Lemax op onze kerstshow in Limburg

Met onze kerstshow in Limburg willen we u graag de mogelijkheid bieden om inspiratie op te doen voor uw eigen kerstparadijs. We bouwen bijvoorbeeld volledige dorpen van ons Lemax assortiment. Lemax maakt schattige kersthuisjes, zoals schaatsbanen, winkels en kerkjes. Laat uw kerstdorp bewonen door vrolijke Lemax poppetjes. Wilt u uw kerstdorp echt laten leven? Gebruik dan natuurlijke materialen, zoals mos en steentjes. Onze deskundige medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Kerstbomen kopen op onze kerstmarkt in LimburgKerstshow in Limburg met Lemax

Tijdens de kerstshow van Tuincentrum Daniëls koopt u ook de mooiste kerstbomen van heel Limburg. Zorg direct voor dat echte kerstgevoel door een grote kerstboom in uw woonkamer neer te zetten. Of ga voor een wat kleiner boompje; we hebben kerstbomen in allerlei soorten en maten. Er gaat natuurlijk niets boven die heerlijke frisse dennengeur, maar misschien wilt u niet ieder jaar een nieuwe kerstboom kopen. Ga dan voor een kunstkerstboom; deze hebben wij in verschillende kleuren en maten.

Bezoek de kerstshow van Tuincentrum Daniëls in Limburg

Kom naar de kerstshow van Tuincentrum Daniëls in Limburg en ontdek ons uitgebreide kerstaanbod. Geniet van de sfeer en doe inspiratie op. Wij maken het u graag gemakkelijk en zijn daarom zeven dagen per week geopend, dus ook op zondag. Kom gezellig langs!

Bezoek de webshop