sprookjesachtige opening Sfeer- en Kerstshow

sprookjesachtige opening Sfeer- en Kerstshow

Sprookjesachtige opening Sfeer- en kerstshow Tuincentrum Daniëls

Op de avond van vrijdag 28 september is bij ons weer de traditionele Sfeer- en Kerstshow geopend. Het hele Daniëls team heeft weken naar dit moment toegeleefd, en gewerkt!

Anders dan voorgaande jaren heeft er in 2012 een waar openingsevenement plaats gevonden. Onze VIP-CARD houders (klantenkaarthouders) hebben een uitnodiging ontvangen en zijn op de betreffende avond massaal toegestroomd. Er kwamen zelfs zoveel aanmeldingen binnen, dat we helaas genoodzaakt waren een aanmeldingsstop in te stellen i.v.m. de veiligheid.

Warm ontvangst

De VIP-CARD houders die deze avond aanwezig waren, kregen meteen al bij de ingang een warm ontvangst van de jachthoorn blazers uit Vlodrop. Na een glaasje champagne te hebben ontvangen, heeft de kerstelf de show dit jaar op passende wijze geopend.

Sprookjesachtig

Ook dit jaar heeft ons team alles uit de kast gehaald om de klanten weer opnieuw te verrassen met betoverende presentaties, leuke ideeën voor huis en tuin in een sprookjesachtige omgeving waarbij prachtige artikelen volgens de laatste trends gepresenteerd zijn. De klanten werden meegenomen in een sprookjesachtige tocht door verschillende thema’s en werelden. Aan het einde van de avond werden de bezoekers nogmaals verrast met een leuk gevulde goody bag. Na het succes van deze openingsavond, zal er volgend jaar zeker een vervolg komen!

Bedankt!

Wij willen alle klanten die deze avond zijn gekomen van harte danken en we willen ons nogmaals excuseren richting de klanten, die we helaas hebben moeten teleurstellen. De sfeer- en kerstshow is de komende maanden 7 dagen per week te aanschouwen we willen dan ook iedereen van harte uitnodigen!

Wilt u ook VIP-klant worden, en profiteren van veel exclusieve VIP aanbiedingen, maar ook van dit soort leuke evenementen? Informeer dan in ons tuincentrum.

Graag tot ziens!

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;