Graszoden Limburg

Op zoek naar graszoden in Limburg? Tuincentrum Daniels is al jaren de graszodenspecialist bij u in de regio! Graszoden van de beste kwaliteit laten bezorgen óf zelf afhalen. Lees verder voor meer informatie over onze graszoden of neem direct contact op met 0475-534298 of [email protected] 

Graszoden kopen in Limburg

Graszoden kopen? In ons tuincentrum kunt u sterk speelgazon bestellen tegen een scherpe prijs: 

  • Eerste kwaliteit graszoden.
  • Bestel maandag voor 10:00 uur voor levering dinsdag.
  • Bestel donderdag voor 10:00 uur voor levering op vrijdag.
  • Levering aan huis is mogelijk. 
  • Bestellen via 0475-534298 of [email protected]

De graszoden kunnen wij ook bij u thuis leveren. Neem a.u.b. contact met ons op voor de bezorgkosten, leverdagen en voorwaarden.

Graszoden aanleggen en onderhouden

Heeft u niemand die de graszoden in Limburg voor u kan leggen? Vraag ons gerust meer informatie. Wij helpen u graag verder. Wanneer de graszoden zijn gelegd is het ook belangrijk dat het gazon goed wordt onderhouden. U dient het gazon regelmatig te mesten en in het voorjaar de mossen en onkruid te verwijderen. 

Producten kopen voor een gezond grasveld

In ons tuincentrum in Vlodrop (Limburg) vindt u alles wat u nodig heeft voor een gezonde grasmat. Wij bieden u het 7 stappenplan van ECOstyle, geven u graag advies en bieden alles op het gebied van gazonmest, graszaad, grasmaaiers, handmatige grasscharen of grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en meer. 

Interesse in onze graszoden?

Voor meer informatie over onze graszoden neemt u contact op met Tuincentrum Daniëls in Limburg via 0475-534298 of [email protected]