Tuincentrum Limburg

Bij Tuincentrum Daniëls in Limburg kunt u terecht voor een groot assortiment voor huis, tuin & dier. Met bijna 20.000 m2 zijn wij het grootste groencentrum van Limburg. Bij Daniëls valt er altijd iets te beleven. Kom gezellig eten in ons tuincafé of neem deel aan een van onze leuke activiteiten. Of kom natuurlijk onze stokstaartjes bekijken! Of het nou lente, zomer, herfst of winter is; Tuincentrum Daniëls in Limburg staat voor u klaar met de voordeligste aanbiedingen seizoenplanten, tuinmeubelen, dierbenodigdheden en interieurartikelen.

Bezoek ons tuincentrum in Limburg: ook op zondag geopend!Veel groen bij Tuincentrum Daniëls in Limburg

Het ruime assortiment van ons tuincentrum in Limburg

Bij Tuincentrum Daniëls in Limburg vindt u alles voor uw tuin, zoals:

  • Planten: we hebben altijd de mooiste planten van het seizoen voor binnen en buiten en alle planten zijn heel vers, waardoor ze lang meegaan.
  • Tuinmeubelen
  • Buitenverlichting
  • Barbecues
  • Graszoden
  • Sfeerartikelen voor buiten
  • Nog veel meer; kom langs in ons tuincentrum in Limburg om alles te bekijken

Daarnaast bieden wij een uitgebreide en professionele vijverafdeling, met onder andere vijvers, filters, pompen en vijvervissen. Ook voor in huis heeft u ruime keuze in ons tuincentrum in Limburg. Zo hebben wij een ruim assortiment kamerplanten, een Riverdale shop en kunt u een kijkje nemen op onze afdeling potterie. In onze bloemenshop kunt u terecht voor prachtige seizoen boeketten en boeketten op maat. Wilt u onder het winkelen even bijkomen? Bezoek dan ons Tuincafé of neem een kopje koffie met een Limburgs gebakje op het terras van ons tuincentrum in Limburg.

Alles voor uw dier bij Tuincentrum Daniëls in Limburg

Ook voor uw huisdier bent u bij Tuincentrum Daniëls in Limburg aan het juiste adres. Wij verkopen benodigdheden voor uw hond, kat, knaagdier of vissen. Natuurlijk koopt u bij ons verschillende soorten voer, maar ook ontspanning is belangrijk. Daarom hebben wij een breed assortiment dierenspeeltjes, kussens, manden en snacks. Wij verkopen dierbenodigdheden van ons eigen huismerk en bieden u daarnaast een ruime keuze uit heel veel verschillende topmerken, zoals Cesar Millan, Royal Canin, Whiskas en Superfish. Uw hond mag gewoon mee naar binnen!

Dierenafdeling tuincentrum LimburgGroenste tuincentrum van Limburg

Dagje uit bij uw tuincentrum in Limburg

Bij ons valt er altijd iets te beleven. Wees niet bang dat u zich tijdens een dagje shoppen gaat vervelen, want wij zijn het gezelligste tuincentrum van Limburg. U vindt bij ons een indoor speeltuin voor de kinderen en wij organiseren leuke activiteiten, zoals speurtochten. Rond de Kerst bouwen wij een prachtige kerstmarkt voor u op waar u inspiratie op kunt doen. Hier koopt u bijvoorbeeld een gezonde kerstboom en originele kerstversiering en -verlichting voor binnen en buiten. We hebben ook een ruim assortiment Lemax huisjes en figuurtjes. Tuincentrum Daniëls groeit nog steeds en hier zijn we erg trots op.

Bezoek ons groencentrum in Limburg!

Kom langs bij Tuincentrum Daniëls en bekijk ons complete assortiment. Of bestel via onze webshop. U vindt ons tuincentrum in Limburg in de plaats Vlodrop; aan de doorgaande weg van Roermond, richting de Duitse grens. Ons tuincentrum in Limburg is ook op zondag geopend, zodat u elke dag van de week bij ons terecht kunt. Kom snel langs bij het mooiste tuincentrum van Limburg!

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;