Lemax huisjes Vlodrop

Een Lemax huisje kopen in de omgeving van Vlodrop? Bij Tuincentrum Daniëls in Vlodrop vindt u in de laatste vier maanden van het jaar een prachtige kerstshow met een complete Lemax stad: van leuke huisjes tot skipistes en van ijsbaantjes tot de leukste winkeltjes. Kom langs in ons tuincentrum voor een compleet assortiment Lemax artikelen tegen een scherpe prijs en doe inspiratie op!

Voor al uw kerstinspiratie en Lemax huisjes: Tuincentrum Daniëls in Vlodrop

De laatste maanden van het jaar zijn de leukste om langs te komen bij Tuincentrum Daniëls. U vindt bij ons namelijk ieder jaar een uitgebreide kerstshow, waar u volop inspiratie kunt opdoen en er vinden hele leuke activiteiten plaats. Ons brede kerstassortiment bestaat uit:

Van de laatste trends tot traditionele kerstversiering, voor elke smaak is er genoeg te vinden in ons tuincentrum in Vlodrop (Limburg). Kijk op uw gemak rond en vraag gerust om advies; onze medewerkers helpen u graag.

Welk Lemax huisje koopt u bij Daniëls in Vlodrop?

Het Lemax assortiment is enorm, maar wat voor kersthuisjes verkopen we nou in Vlodrop? U kunt bij ons terecht voor schattige, kleine huisjes, maar ook voor grotere gebouwen, zoals winterhotels, kerken of zelfs volledige skipistes en schaatsbanen. Hoe maakt u uw Lemax kerstdorp nou levendig? Wij hebben enkele tips voor u:

  • Creëer hoogteverschil door sommige gebouwen op bergen te plaatsen.
  • Versier uw Lemax huisjes met mos en steentjes.
  • Gebruik ook nepsneeuw.
  • Zorg voor genoeg normale huisjes, anders lijkt het niet op een dorp.
  • Plaats genoeg lichtjes, voor een gezellig effect.

Veel succes met het bouwen van een kerstdorp met Lemax huisjes in uw woonkamer in Vlodrop!

Lemax huisje cadeau doen in Vlodrop

Kent u iemand die gek is op Lemax, maar vindt u het lastig welk huisje, poppetje, boompje of ijsbaantje u moet kopen? Kies voor de Cadeaubon van Tuincentrum Daniëls. De cadeaubon is gemakkelijk online te bestellen. De gelukkige ontvanger kan dan zelf naar ons tuincentrum in Vlodrop komen en een leuk Lemax huisjes uitzoeken. Wat een origineel kerstcadeau!

Voor een Lemax kerst: bezoek ons tuincentrum

Bezoek ons tuincentrum in Limburg en bekijk onze uitgebreide kerstafdeling en Lemax collectie. Mocht u vragen hebben over ons tuincentrum of assortiment Lemax huisjes, neem dan contact met ons op. Blijf op de hoogte van alle kerstaanbiedingen en mis nooit meer Lemax aanbiedingen door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Andere klanten bekeken ook

Bezoek de webshop