Lemax huisjes Vlodrop

Alles voor uw Lemax kerstdorp vindt u bij Tuincentrum DaniëlsOp zoek naar Lemax huisjes? Bij tuincentrum Daniëls in Vlodrop vindt u in de laatste vier maanden van het jaar een prachtige kerstshow met een complete Lemax stad: van leuke huisjes tot skipistes en van ijsbaantjes tot de leukste winkeltjes. Kom langs in ons tuincentrum voor een compleet assortiment Lemax artikelen tegen een scherpe prijs en doe inspiratie op dankzij onze creatie. 

Wij zijn 7 dagen per week geopend: Iedere zondag koopzondag in ons tuincentrum van 10:00 tot 17:00 uur. 

Voor al uw kerst en Lemax inspiratie: Tuincentrum Daniëls

Naast Lemax kerst producten en Lemax huisjes vindt u op onze kerstafdeling natuurlijk ook (kunst)kerstbomen, decoratie, kerstverlichting voor binnen en buiten en de meest sfeervolle woonaccessoires.  Van de laatste trends tot traditionele kerstversiering, voor elke smaak is er genoeg te vinden in ons tuincentrum in Vlodrop (Limburg). U vindt genoeg inspiratie op onze kerstshow. Kijk op uw gemak rond en vraag gerust om advies, onze medewerkers helpen u graag.

Lemax als cadeau?

Kent u iemand die gek is op Lemax, maar vindt u het lastig welk huisjes, poppetje, boompje of ijsbaantje u moet kopen? Kies voor de Cadeaubon van Tuincentrum Daniels. De cadeaubon is gemakkelijk online te bestellen. 

Voor een Lemax kerst: bezoek ons tuincentrum

Bezoek ons tuincentrum in Limburg en bekijk onze uitgebreide kerstafdeling en Lemax collectie. Mocht u vragen hebben over ons tuincentrum of assortiment Lemax huisjes, neem dan contact met ons op. Blijf op de hoogte van alle kerstaanbiedingen en mis nooit meer Lemax aanbiedingen door u in te schrijven op onze nieuwsbrief! Inschrijven kan via onze homepage.