Vijvervissen Limburg

voor al uw vijvervissen komt u naar tuincentrum Daniëls in VlodropBij Tuincentrum Daniëls in Limburg vindt u de mooiste vijvervissen! Op onze uitgebreide en professionele vijverafdeling vindt u alles voor uw vijver. U kunt onder andere bij ons in Limburg terecht voor vijverpompen, filters, verlichting, ornamenten, waterplanten maar vooral een ruime keuze in vijvervissen.

Verschillende vijvervissen in Limburg kopen

Bij ons tuincentrum in Vlodrop, Limburg zijn er verschillende soorten vijvervissen te vinden. Van de 'gewone' goudvis tot de mooie goudwinde of populaire koikarper. Let er bij de koikarpers wel op dat deze vissen veel ruimte nodig hebben. Onze medewerkers in ons tuincentrum in Limburg geven u graag advies over de soort vijvervissen dat het beste bij uw vijver past.

Bezoek ons tuincentrum in Limburg!

Kom eens op bezoek bij Tuincentrum Daniëls en bekijk de mooiste vijvervissen van Limburg! Naast de vijverafdeling hebben wij ook een complete buitenafdeling met planten, tuinmeubelen, barbecues en nog veel meer. Ook voor binnen vindt u bij ons kamerplanten en diverse sfeer artikelen. Bekijk ons complete assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie.

Andere klanten bekeken ook