Dierenwinkel Roermond

Complete dierenwinkel bij Roermond

Op zoek naar een dierenwinkel in Roermond? Bij Tuincentrum Daniëls vindt u werkelijk alles wat u nodig heeft voor honden, katten, knaagdieren, vissen, vogels én paarden. Wij zijn de grootste dierenwinkel bij u in de regio! Maak even een rondje over onze ruime dierenafdeling, waar u speeltjes, voer voor ieder dier, honden- en kattenmanden, krabpalen, riemen en nog veel meer vindt. In ons assortiment vindt u ook diverse aquaria, vissen voor in het aquarium en alle benodigdheden hiervoor. Als uw huisdier even niet zo lekker in zijn vel zit, helpen we u ook graag uit de brand. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over een passend medicijn uit onze dierenapotheek.

Uitgebreide dierenwinkel dichtbij RoermondDeze schattige stokstaartjes wonen in onze dierenwinkel dichtbij Roermond

In onze uitgebreide dierenwinkel dichtbij Roermond vindt u alles wat u nodig heeft om uw lieve huisdier gelukkig te maken. U wilt natuurlijk enkel het beste voor uw beste vriend. Bij de dierenwinkel van Tuincentrum Daniëls vindt u bijvoorbeeld:

  • Zachte kussens en manden voor uw kat of hond
  • Dierensnacks
  • Mooie, grote aquaria
  • Diverse soorten dierenvoeding
  • Kooien voor uw cavia, konijn of hamster
  • Schattige knaagdieren
  • Nog veel meer; ontdek onze complete dierenwinkel nabij Roermond!

Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij willen voorkomen dat huisdieren impulsief worden aangeschaft, daarom geven we uitgebreide voorlichting over wat het zorgen voor een huisdier inhoudt. Ons tuincentrum wordt bewoond door vijf schattige stokstaartjes, die u graag even gedag zeggen! 

Dierenwinkel in de buurt van Roermond voor uw hondWelkom in onze dierenwinkel nabij Roermond!

In ons tuincentrum nabij Roermond bieden wij een complete dierenwinkel met alles voor uw hond. Wij verkopen hondenvoer (grote en kleine zakken) voor grote honden, kleine honden, puppy's en honden met een bepaald dieet, huidprobleem en meer. Ook kunt u terecht voor speelgoed voor uw hond of puppy, hondenmanden in alle soorten en maten, voederbakken, riemen, en een compleet assortiment LIEF! voor honden tegen een scherpe prijs. Alles voor de beste zorg voor uw hond! 

Dierenwinkel in de buurt van Roermond voor uw kat

Ook voor poezen en katten bieden wij voer van o.a. Royal Canin voor de verschillende rassen en Whiskas. Daarnaast verkopen we kattensnoepjes, kattenmanden, kattenbakken, kattenbakvulling, krabpalen, speelgoed voor uw kat en meer. Ook voor katten biedt LIEF! ontzettend leuke producten. Ook leuk om cadeau te doen!

Online dierenshop van Tuincentrum Daniëls nabij Roermond

Op de dierenafdeling van ons tuincentrum nabij Roermond is altijd iemand aanwezig die u graag adviseert over de producten en merken die wij verkopen. Tevens is het mogelijk een deel van het assortiment online te bestellen met 10% afhaalkorting! Bestel online, haal de dierbenodigdheden af wanneer het u uitkomt en ontvang 10% korting op uw aankoop. Onze online dierenshop is zeer compleet. Zo hoeft u nooit meer te sjouwen met zware zakken hondenvoer.

Andere klanten bekeken ook

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;