Bloemen Brunssum

Welkom bij Daniëls Tuincentrum in Vlodrop, uw one-stop-shop voor al uw bloemenwensen! Of u nu op zoek bent naar mooie bloemen, prachtige boeketten of regelmatige bloemenabonnementen, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze winkel biedt een breed scala aan bloemen, boeketten en bloemenabonnementen in verschillende maten om aan uw wensen te voldoen. Met zoveel mogelijkheden in de winkel en online, vindt u zeker het perfecte bloemstuk voor elke gelegenheid.

Soorten bloemen

  • Rozen: Rozen zijn een klassieke en tijdloze bloem die nooit uit de mode raakt. Ze zijn er in verschillende kleuren, waaronder rood, roze, geel en wit.
  • Lelies: Lelies zijn elegante en verfijnde bloemen die perfect zijn voor speciale gelegenheden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, roze en oranje.
  • Anjers: Anjers zijn een veelzijdige bloem die voor elke gelegenheid kan worden gebruikt. Ze zijn er in verschillende kleuren, waaronder rood, roze en wit.
  • Zonnebloemen: Zonnebloemen zijn heldere en vrolijke bloemen die perfect zijn voor het toevoegen van een pop van kleur aan elke kamer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van klein tot groot.
  • Orchideeën: Orchideeën zijn exotische en unieke bloemen die een vleugje luxe toevoegen aan elke ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder paars, roze en wit.

Hoe verzorg je bloemen?

Om uw bloemen op hun best te houden, volgen hier enkele tips:

  • Verschoon het water van de bloemen regelmatig, dit helpt de groei van bacteriën tegen te gaan. Giet niet te veel water in de vaas, bloemen hebben maar weinig water nodig. Te veel water kan bijdragen aan de groei van bacteriën.
  • Zet de bloemen niet in het felle zonlicht of naast een verwarming, dat verwelkt de bloemen sneller.
  • Knip dode of verlepte bloemen weg om nieuwe groei te bevorderen en uw arrangement er fris uit te laten zien.
  • Gebruik de juiste voeding voor uw bloemen, zodat ze de nodige voedingsstoffen krijgen. U krijgt bij ons altijd een zakje voeding voor bij uw boeketten. Los dit op in één liter water. 

Door deze eenvoudige tips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw bloemen er langer mooi en levendig uitzien.

Bezoek Tuincentrum Daniëls

Naast bloemen biedt Daniëls ook een brede selectie aan planten, kamerplanten, tuinmeubelen, barbecues en vuurkorven zodat u uw buitenruimte gezellig en functioneel kunt maken. Kom vooral langs om ons grote aanbod te bekijken en te beginnen aan uw ideale buitenoase of om uw binnenruimte op te fleuren. Tuincentrum Daniëls nabij Brunssum is zeven dagen per week geopend en onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen en advies te geven. Graag tot ziens!

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;