Activiteiten

Wie wordt er nu niet vrolijk van onze koddige stokstaartjes? Ze zijn dagelijks te bewonderen op de buitenafdeling in hun royale en verwarmde buitenverblijf.  

Lees meer...

Op onze kamerplantenafdeling woont Sjakie de Ara. Hij is een tikkeltje eigenwijs maar dol op aandacht en hij maakt graag met iedereen een praatje. Hij is hier dagelijks te bewonderen.

Lees meer...

Onlangs hebben we onze befaamde indoor speelwereld uitgebreid. Hij is nu bijna dubbel zo groot. Terwijl jij heerlijk geniet van een kop koffie met een stuk vlaai in ons tuincafé, vermaken de kids zich kostelijk in Sjakies Speelwereld. Ook voor kinderen is Tuincentrum Daniëls dé 'place to be'.

Lees meer...

Bezoek met de kinderen onze interactieve tentoonstelling 'De Meinweg, Schokkend mooi!' en leer alles over de aardbeving van 13 april 1992, de grootste aardbeving ooit in Nederland. Je vindt deze tentoonstelling in de Allee, direct links bij de entree. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer...

Kom heerlijk met de kids spelen op ons eigen piratenschip. Het piratenschip vind je op de buitenafdeling.

Lees meer...

De kids kunnen zich elke dag heerlijk vermaken op ons indoor springkussen.

Lees meer...

Op onderstaande data kun je tussen 11 en 16 uur GRATIS op pad met de overdekte Geluksexpress...

Lees meer...
Data: en meer...

Kom gezellig met de kids knutselen bij Tuincentrum Daniëls. Onder deskundige begeleiding kunnen ze een knutselwerkje maken. Ondertussen kun jij genieten van alle najaars- en kerstpracht in ons tuincentrum, maar je mag uiteraard ook gewoon meehelpen. Kinderen kunnen van 12 tot 16 uur deelnemen aan dit knutselevenement.

Lees meer...
Data: en meer...
Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;