Activiteiten

Nostalgische draaimolen

De hele kerstperiode staat bij ons een heuse nostalgische draaimolen. Deze is natuurlijk helemaal gratis en de kinderen mogen er zoveel gebruik van maken als ze willen.  Ow ja...onze collega's Daan, May en Gaby zorgen natuurlijk dan hun plekje dan ook vrij is.

Lees meer...
Sjakie de Ara

Sinds 2018 woont Sjakie de Ara  bij Tuincentrum Daniëls. Hij is een tikkeltje eigenwijs maar dol op aandacht en hij maakt graag met iedereen een praatje. Dagelijks is hij te bewonderen op onze kamerplantenafdeling.

Lees meer...
Springkussen

Bij goed weer staat er dagelijks een springkussen bij Tuincentrum Daniëls.

Lees meer...
Stokstaartjes

Wie wordt er nu niet vrolijk van onze koddige stokstaartjes? Ze zijn dagelijks te bewonderen in hun royale en verwarmde buitenverblijf. Bezoek ook onze stokstaartjes-pagina.

Lees meer...
Indoor speelwereld

Kom met de kids naar de Indoor Speelwereld in het tuincafé van Tuincentrum Daniëls. Terwijl jij in ons tuincafé geniet van een heerlijke kop koffie met een lekker stuk vlaai , vermaken de kinderen zich uitstekend in onze speelwereld.

Lees meer...
Rudolph het Rendier

Rudolph het rendier brengt op onderstaande data een bezoek aan ons tuincentrum. De komende maanden is hij bijna elk weekend bij Daniëls (check regelmatig deze pagina). Kom gezellig op bezoek en maak samen met Rudolph de leukste foto's. 

Lees meer...
Data: en meer...
Fiskars Roadshow

Op zaterdag 19 oktober doet de Fiskars Roadshow Tuincentrum Daniëls aan!

Lees meer...
Datum:
Ballonkunstenaar

Op onderstaande data is tussen 12 en 16u onze ballonkunstenaar aanwezig. In een mum van tijd maakt ze van kleurige ballonnen een hondje, een bloem of een heuse libelle. Kinderen mogen deze ballon natuurlijk helemaal GRATIS meenemen naar huis.

Lees meer...
Data: en meer...
Knutselworkshop

Kom gezellig met de kids knutselen bij Tuincentrum Daniëls! ...

Lees meer...
Data: en meer...