Activiteiten

Piratenboot

Kom vanaf zaterdag 30 maart weer heerlijk spelen op ons eigen piratenschip. Terwijl de kids zich vermaken kun jij heerlijk genieten van alle voorjaarspracht op onze buitenafdeling. Het piratenschip vind je op de buitenafdeling.

Lees meer...
Sjakie de Ara

Sinds 2018 woont Sjakie de Ara  bij Tuincentrum Daniëls. Hij is een tikkeltje eigenwijs maar dol op aandacht en hij maakt graag met iedereen een praatje. Dagelijks is hij te bewonderen op onze kamerplantenafdeling.

Lees meer...
Indoor Springkussen

De kids kunnen zich elke dag heerlijk vermaken op ons indoor springkussen.

Lees meer...
Stokstaartjes

Wie wordt er nu niet vrolijk van onze koddige stokstaartjes? Ze zijn dagelijks te bewonderen in hun royale en verwarmde buitenverblijf. Bezoek ook onze stokstaartjes-pagina.

Lees meer...
Indoor speelwereld

Kom met de kids naar de Indoor Speelwereld in het tuincafé van Tuincentrum Daniëls. Terwijl jij in ons tuincafé geniet van een heerlijke kop koffie met een lekker stuk vlaai , vermaken de kinderen zich uitstekend in onze speelwereld.

Lees meer...
Indoor skelterbaan

Kom heerlijk skelteren op onze skelterbaan! Wind of regen speelt hier geen enkele rol, in onze kas spelen de kids altijd droog.

Lees meer...
Indoor Kinderboerderij

Conform de richtlijnen van het RIVM en de regering hebben we dit evenement geannuleerd. Zodra er meer duidelijkheid is wordt er gezocht naar een nieuwe datum. We wensen iedereen heel veel gezondheid toe. Dat het virus snel mag verdwijnen en we elkaar weer enthousiast kunnen begroeten.   Vriendelijke groet en graag tot ziens,   Familie Daniëls en medewerkers Tuincentrum Daniëls  

Lees meer...
Data:
Knutselworkshop

Vanwege de actuele ontwikkelingen zijn alle knutselworkshops t/m 5 april afgelast...

Lees meer...
Data: en meer...
Alpaca Meet & Greet

Vanwege de actuele ontwikkelingen is de Alpaca Meet & Greet van zondag 22 maart afgelast...

Lees meer...
Data: