Activiteiten

Piratenboot

Kom vanaf zaterdag 30 maart weer heerlijk spelen op ons eigen piratenschip. Terwijl de kids zich vermaken kun jij heerlijk genieten van alle voorjaarspracht op onze buitenafdeling. Het piratenschip vind je op de buitenafdeling.

Lees meer...
Voorjaarsspeurtocht

Kinderen kunnen op ontdekkingstocht door Tuincentrum Daniëls. Aan de hand van een leuke speurtocht doorkruisen ze het hele tuincentrum en ontdekken de leukste hoekjes en plekjes. Als ze de compleet ingevulde speurtocht inleveren in ons tuincafé krijgen ze ook nog GRATIS een leuk en lekker presentje.

Lees meer...
Sjakie de Ara

Sinds 2018 woont Sjakie de Ara  bij Tuincentrum Daniëls. Hij is een tikkeltje eigenwijs maar dol op aandacht en hij maakt graag met iedereen een praatje. Dagelijks is hij te bewonderen op onze kamerplantenafdeling.

Lees meer...
Springkussen

Bij goed weer staat er dagelijks een springkussen bij Tuincentrum Daniëls.

Lees meer...
Stokstaartjes

Wie wordt er nu niet vrolijk van onze koddige stokstaartjes? Ze zijn dagelijks te bewonderen in hun royale en verwarmde buitenverblijf. Bezoek ook onze stokstaartjes-pagina.

Lees meer...
Indoor speelwereld

Kom met de kids naar de Indoor Speelwereld in het tuincafé van Tuincentrum Daniëls. Terwijl jij in ons tuincafé geniet van een heerlijke kop koffie met een lekker stuk vlaai , vermaken de kinderen zich uitstekend in onze speelwereld.

Lees meer...