Activiteiten

Tijdens onze gloednieuwe voorjaarsspeurtocht leren de kids Tuincentrum Daniëls op een heel andere manier kennen. De tocht brengt hun langs de koddige stokstaartjes, de gezellige hamsters, de buitenaardse axolotls en natuurlijk de praatgrage Sjakie de Ara. Ze leren onderweg van alles over deze bijzondere dieren en kijken hun ogen uit. Je vindt onze gratis speurtocht direct bij binnenkomst in onze entree. Tuincentrum Daniëls is een dagje uit voor jong en oud!

Lees meer...

Willen de kids Tuincentrum Daniëls eens op een heel andere manier beleven? Laat ze dan gratis een ritje maken in de Daniëls Express. Je vindt de Daniëls Express in onze allee, vlakbij de vogelhuizen. Tuincentrum Daniëls is een dagje uit voor jong en oud!

Lees meer...

Wie wordt er nu niet vrolijk van onze koddige stokstaartjes? Ze zijn dagelijks te bewonderen op de buitenafdeling in hun royale en verwarmde buitenverblijf.  

Lees meer...

Onlangs hebben we onze befaamde indoor speelwereld uitgebreid. Hij is nu bijna dubbel zo groot. Terwijl jij heerlijk geniet van een kop koffie met een stuk vlaai in ons tuincafé, vermaken de kids zich kostelijk in Sjakies Speelwereld. Ook voor kinderen is Tuincentrum Daniëls dé 'place to be'.

Lees meer...

Op onze kamerplantenafdeling woont Sjakie de Ara. Hij is een tikkeltje eigenwijs maar dol op aandacht en hij maakt graag met iedereen een praatje. Hij is hier dagelijks te bewonderen.

Lees meer...

De kids kunnen zich elke dag heerlijk vermaken op ons indoor springkussen.

Lees meer...

Bezoek met de kinderen onze interactieve tentoonstelling 'De Meinweg, Schokkend mooi!' en leer alles over de aardbeving van 13 april 1992, de grootste aardbeving ooit in Nederland. Je vindt deze tentoonstelling in de Allee, direct links bij de entree. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer...

Op onderstaande data is het tussen 12 en 16 uur circus bij Tuincentrum Daniëls. Welk kind droomt er nu niet van om te kunnen jongleren, te balanceren op een bal of te fietsen op een eenwieler? Tijdens de gratis circusworkshops, verzorgt door twee ervaren circusartiesten, komen kinderdromen uit.  De workshops zijn doorlopend en de kids kunnen deelnemen zolang als ze zelf willen.

Lees meer...
Data:

Op onderstaande data kunnen de kids zich tussen 12 en 16 uur gratis laten schminken.

Lees meer...
Data:
Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;