Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Schijncipres, familie van de Cupressaceae. De bladeren zijn blauwgroen. De volwassen hoogte van deze conifeer is ca. 300 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. Heeft een decoratieve vorm. Is matig verkrijgbaar.
Geschikt voor een natte plaats.
Zeer geschikt voor tuinen en openbaar groen met een hoge grondwaterstand of aan de waterkant. Wenst een vochtige tot natte, zure, voedselarme veengrond en een plekje in de zon of halfschaduw. Bij voorkeur niet in de volle middagzon. Deze plant is goed te combineren met planten voor een 'open plaats'.

Ben je op zoek naar Chamaecyparis thyoides 'Andeleyensis'? De Chamaecyparis thyoides 'Andeleyensis' is ook wel bekend als Schijncipres. Deze Cupressaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 300 centimeter. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Chamaecyparis thyoides 'Andeleyensis'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum. Belangrijk om te weten: niet alle planten in deze groenencyclopedie zijn (op elk moment) in ons tuincentrum verkrijgbaar.

  • Nederlandse naam: Schijncipres Wetenschappelijke naam: Chamaecyparis thyoides 'Andeleyensis' Type plant: Conifeer Geslacht: Chamaecyparis
  • Familie: Cupressaceae Bladkleur: Blauw, Groen Veelkleurig blad: Nee Vochtigheid: Vochtig
  • Zon / schaduw: Halfschaduw / zon Wintergroen: Ja Zuurgraad grond: Zuur tot zwak zuur Hoogte in CM: 300
  • Giftig: Nee
Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;