Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Drielobbige malope, familie van de Malvaceae. De bloemkleur is zacht roze en de bloeitijd is van ca. ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 60 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 90 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Borderplant:
Zeer geschikt voor de siertuin. Heeft opvallend blad, bloeiwijze, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Deze eenjarige plant verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Geschikt als basisplant om uw beplantingsplan omheen te bouwen. Van oorsprong is het een 'weideplant' en daarom vooral geschikt voor wat zwaardere bodemtypen en zo nu en dan vochtige grond. Is dan ook vaak goed te combineren met 'bosrandplanten'. De plant heeft stevige stengels en laat zich goed combineren.

Ben je op zoek naar Malope trifida 'Pink Queen'? De Malope trifida 'Pink Queen' is ook wel bekend als Drielobbige malope. Deze Malvaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 90 centimeter. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Malope trifida 'Pink Queen'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum. Belangrijk om te weten: niet alle planten in deze groenencyclopedie zijn (op elk moment) in ons tuincentrum verkrijgbaar.

  • Nederlandse naam: Drielobbige malope Wetenschappelijke naam: Malope trifida 'Pink Queen' Type plant: Een-tweejarig Geslacht: Malope
  • Familie: Malvaceae Bloemkleur: Roze Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juli, Augustus Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 90 Giftig: Nee
Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;