Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Westerse bijvoet, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is groengeel en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn grijs en ongeveer 70 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 80 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze snelgroeiende bladhoudende plant wenst een vrij droge bodem. Het is een woekerende plant met veel worteluitlopers.

Ben je op zoek naar Artemisia ludoviciana? De Artemisia ludoviciana is ook wel bekend als Westerse bijvoet. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 80 centimeter. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Artemisia ludoviciana? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum. Belangrijk om te weten: niet alle planten in deze groenencyclopedie zijn (op elk moment) in ons tuincentrum verkrijgbaar.

  • Nederlandse naam: Westerse bijvoet Wetenschappelijke naam: Artemisia ludoviciana Type plant: Vaste plant Geslacht: Artemisia
  • Familie: Asteraceae Bloemkleur: Geel, Groen Bladkleur: Grijs Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juli, Augustus Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 80 Giftig: Nee
Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;