Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Cipreswolfsmelk, familie van de Euphorbiaceae. De bloemkleur is geelgroen en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn grijs en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 30 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Het is een woekerende plant met veel worteluitlopers.

Ben je op zoek naar Euphorbia cyparissias? De Euphorbia cyparissias is ook wel bekend als Cipreswolfsmelk. Deze Euphorbiaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 30 centimeter. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Euphorbia cyparissias? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum. Belangrijk om te weten: niet alle planten in deze groenencyclopedie zijn (op elk moment) in ons tuincentrum verkrijgbaar.

  • Nederlandse naam: Cipreswolfsmelk Wetenschappelijke naam: Euphorbia cyparissias Type plant: Vaste plant Geslacht: Euphorbia
  • Familie: Euphorbiaceae Bloemkleur: Geel, Groen Bladkleur: Grijs Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Mei, Juni Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 30 Giftig: Nee
Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;