Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Sachalinse duizendknoop, familie van de Polygonaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. september tot en met oktober. De bladeren zijn groen en ongeveer 100 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 250 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 58 cm. (1-3 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Solitairplant.
Deze plant heeft een opvallende vorm welke gezichtsbepalend en sfeerbepalend kan zijn voor de tuin. Daardoor soms wat lastig te combineren. Verlangt een warme, zonnige plek en een vochthoudende tot (af en toe) vochtige bodem. De plant heeft een karakteristieke vorm. Het is een woekerende plant met veel worteluitlopers.

Ben je op zoek naar Fallopia sachalinensis? De Fallopia sachalinensis is ook wel bekend als Sachalinse duizendknoop. Deze Polygonaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 250 centimeter. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Fallopia sachalinensis? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum. Belangrijk om te weten: niet alle planten in deze groenencyclopedie zijn (op elk moment) in ons tuincentrum verkrijgbaar.

  • Nederlandse naam: Sachalinse duizendknoop Wetenschappelijke naam: Fallopia sachalinensis Type plant: Vaste plant Geslacht: Fallopia
  • Familie: Polygonaceae Bloemkleur: Wit Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: September, Oktober Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 250 Giftig: Nee
Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;