Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Jovibarba, familie van de Crassulaceae. De bloemkleur is groengeel en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 5 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 15 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 20 cm. (25 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Rotstuinplant.
Deze plant komt van oorsprong uit de bergen en is dan ook zeer geschikt voor de rotstuin als 'voegenvuller' in de stapelmuur of tussen stenen (ook bestrating). Verlangt een zonnige plek en een matig voedselrijke, stenige bodem. Deze plant staat het liefst op een licht vochtige plek. U kunt haar het best uitplanten in grotere groepen. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Ben je op zoek naar Jovibarba sobolifera 'Madame Lorene'? De Jovibarba sobolifera 'Madame Lorene' is ook wel bekend als Jovibarba. Deze Crassulaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 15 centimeter. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Jovibarba sobolifera 'Madame Lorene'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum. Belangrijk om te weten: niet alle planten in deze groenencyclopedie zijn (op elk moment) in ons tuincentrum verkrijgbaar.

  • Nederlandse naam: Jovibarba Wetenschappelijke naam: Jovibarba sobolifera 'Madame Lorene' Type plant: Vaste plant Geslacht: Jovibarba
  • Familie: Crassulaceae Bloemkleur: Geel, Groen Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 15 Giftig: Nee
Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;