Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Bijenblad, familie van de Lamiaceae. De bloemkleur is wit+roze en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn groen en ongeveer 40 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een vrij zonnige plek met af en toe wat schaduw van bomen of heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Ben je op zoek naar Melittis melissophyllum? De Melittis melissophyllum is ook wel bekend als Bijenblad. Deze Lamiaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 40 centimeter. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Melittis melissophyllum? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum. Belangrijk om te weten: niet alle planten in deze groenencyclopedie zijn (op elk moment) in ons tuincentrum verkrijgbaar.

  • Nederlandse naam: Bijenblad Wetenschappelijke naam: Melittis melissophyllum Type plant: Vaste plant Geslacht: Melittis
  • Familie: Lamiaceae Bloemkleur: Roze, Wit Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Mei, Juni Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee
Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;