Tuininspiratie & groenplezier bij Tuincentrum Daniëls nabij Swalmen

Tuincentrum Daniëls is de groene oase in de buurt van Swalmen. Bij Tuincentrum Daniëls bieden wij niet alleen een breed scala aan tuin- en kamerplanten, maar ook inspiratie en benodigdheden voor barbecues, diverse activiteiten, stijlvolle woonaccessoires en prachtig mediterrane planten. Ontdek hoe wij uw tuin en groenbeleving naar een hoger niveau tillen nabij Swalmen.

Routebeschrijving

Barbecues: Culinair genieten in de omgeving van Swalmen

Transformeer uw tuin in Swalmen tot een culinair paradijs met de hoogwaardige barbecues van Tuincentrum Daniëls. Onze barbecue collectie biedt voor eenieder wat wils. Ontdek ook ons assortiment barbecue-accessoires en maak er een onvergetelijk ervaring van in uw eigen groene oase.

Activiteiten: Sfeer en vermaak bij Tuincentrum Daniëls

Bij Tuincentrum Daniëls geloven we in het creëren van een levendig tuincentrum vol activiteiten, speciaal voor tuinliefhebbers van jong tot oud in de omgeving van Swalmen. Bewonder op de buitenafdeling de stokstaartjes die verblijven in hun verwarmde buitenverblijf. Op de kamerplantafdeling woont Sjakie de Ara. Deze eigenwijze papegaai is dol op aandacht en maakt graag met iedereen een praatje. Mocht u zelf toe zijn aan een kopje koffie in het tuincafé, dan kunnen de kinderen zich vermaken in de indoor speelwereld van Tuincentrum Daniëls. Tot slot bieden we ook een indoor springkussen aan, waar de kids zich elke dag kunnen vermaken. 

 

Woonaccessoires: Stijlvol buitenleven in de omgeving van Swalmen

Breng sfeer in uw tuin in de buurt van Swalmen met onze stijlvolle woonaccessoires. Van warme vuurkorven tot elegante tuinverlichting, wij hebben alles om uw buitenruimte om te toveren tot een verlengstuk van uw interieur. Ontdek de nieuwste collecties van topmerken en geef uw tuin in de omgeving van Swalmen een persoonlijke touch.

Mediterrane planten: Sfeer van zuidelijke warmte nabij Swalmen

Laat u betoveren door onze collectie mediterrane planten, perfect passend bij het warme karakter van de omgeving van Swalmen. Creëer een vleugje Zuid-Europese charme in uw tuin met olijfbomen, lavendel en andere prachtige planten die gedijen in een mediterraan klimaat. Ontvang deskundig advies over het verzorgen van deze specifieke planten en geniet van een stukje mediterrane flair in uw eigen tuin.

Tuincentrum Daniëls is meer dan groen alleen

Bij Tuincentrum Daniëls draait het niet alleen om planten; het gaat om het creëren van een complete buitenbeleving. Wij bieden een breed assortiment om uw tuin tot leven te brengen. Bezoek ons tuincentrum in de buurt van Swalmen en ontdek zelf de eindeloze mogelijkheden om uw tuin en buitenruimte nabij Swalmen te verrijken. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over een van onze categorieën? Onze deskundige medewerkers staan tot uw beschikking met advies en inspiratie.

Routebeschrijving

 

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;