Tuincentrum Roermond

Tuincentrum nabij Roermond bezoeken? Tuincentrum Daniëls is hét tuincentrum in de regio Roermond. In ons ruime tuincentrum vindt u alles op het gebied van huis, tuin & dier. Ieder seizoen hebben wij weer verse tuin- en kamerplanten voor u klaarstaan. Daarnaast koopt u bij ons stijlvolle woonaccessoires van Riverdale en dierbenodigdheden van onder andere het hippe merk Lief! Wij bieden u 20.000 m2 aan tuinplezier en ook regelmatig leuke activiteiten. Na een vermoeiend dagje shoppen in ons uitgebreide tuincentrum kunt u even heerlijk uitrusten in ons tuincafé. Bekijk ook onze schattige stokstaartjes!

Alles voor huis & tuin in ons tuincentrum nabij Roermond ZuidTuincentrum Daniëls nabij Roermond: groenspecialist

Bezoek de verschillende afdelingen van Tuincentrum Daniëls in de buurt van Roermond. Op onze buitenafdeling kunt u onder andere terecht voor:

  • Tuinmeubelen: van Wicker, teakhout, aluminium, ijzer of kunststof.
  • Planten: vaste planten, eenjarige planten, bollen, zaden en bomen!
  • Bloempotten: van groot tot klein.
  • Plantenbakken: om een kleurrijke border mee te creëren. 
  • Tuingereedschap: handgereedschap én elektrisch gereedschap.
  • Nog veel meer; kom langs bij de buitenafdeling van ons tuincentrum dichtbij Roermond

Verder vindt u in ons tuincentrum nabij Roermond een grote vijverafdeling met een ruime keuze aan vijvervissen en vijverbenodigdheden. De dierenafdeling mag ook zeker niet onbezocht blijven door u. Hier verkopen we alles voor uw hond, kat, knaagdier, vogel en vis, zoals: manden, speeltjes, voer en aquariums. Wij bieden u een ruime keuze aan topmerken dierbenodigdheden, waaronder ons huismerk, Royal Canin, Whiskas en Super Fish. Bij Tuincentrum Daniëls nabij Roermond kunt u op uw gemak winkelen en heeft u ook de mogelijkheid om even iets te drinken in ons tuincafé.

Tuincentrum Daniëls bij Roermond: uw groenspecialist

Breng een bezoekje aan ons groencentrum in de buurt van Roermond. Wij zijn de grootste in groen in de omgeving. Zo verkopen we heel veel verschillende tuinplanten; zowel vaste als eenjarige planten. Het is belangrijk om goed na te denken over welke vaste planten u kiest voor uw tuin. Met vaste planten bepaalt u namelijk de sfeer. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Vraag onze deskundige medewerkers gerust naar ons uitgebreide assortiment. Wat dacht u van een onmisbare hortensia of een mooie rozenstruik? In het voorjaar en in de zomer vult u uw collectie vaste planten aan met eenjarige planten, bloembollen en u kunt eventueel ook zaden planten. Naast tuinplanten koopt u bij ons ook mooi groene en bloeiende kamerplanten om uw interieur en binnenklimaat een boost te geven: Wat dacht u van een chique orchidee of een frisgroene palm? Of vindt u een mini cactus of vetplant leuker?

Kom langs bij Groencentrum Daniëls nabij Roermond!

Kom dus snel langs bij Tuincentrum Daniëls nabij Roermond en bekijk ons gehele assortiment. Heeft uw geen tijd om bij ons langs te komen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Hier staat een groot deel van ons assortiment klaar om besteld te worden. Vergelijk de prijzen en vindt het beste product voor u. Langskomen is natuurlijk wel veel gezelliger. U vindt ons tuincentrum op de weg van Roermond richting de Duitse grens. Kom genieten van ons uitgebreide assortiment!

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;