Activiteiten - Pagina 2

Zin in een gezellige natuurtour door Nationaal Park De Meinweg? Ga dan op onderstaande data GRATIS op pad met de Geluksexpress! Deze elektrische trein vertrekt op de betreffende dagen tussen 12 en 16 uur ieder uur vanaf onze parkeerplaats en maakt een rit door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Check de klok op de parkeerplaats voor de eerstvolgende vertrektijd! Véél plezier!

Lees meer...
Data: en meer...

Speciaal voor onze jonge bezoekers is er op onderstaande data tussen 12 en 16 uur weer een gratis inloop knutselworkshop. Onder begeleiding van een ervaren kinderanimator maken de kids de leukste knutselwerkjes. Ondertussen kun jij genieten van alle voorjaarspracht in ons tuincentrum, maar je mag natuurlijk ook lekker meehelpen. Aanmelden voor de knutselworkshop is niet nodig, iedereen is welkom tussen 12 en 16 uur.

Lees meer...
Data: en meer...

De barbecuemaanden zijn in aantocht. Eindelijk...wat hebben we er naar uit gekeken!  Wil je dit jaar je familie en vrienden culinair verrassen? Bezoek dan onze Weber BBQ-demo op onderstaande data, doorlopend tussen 11 en16 uur. Want écht, er is veel meer te bereiden op de barbecue dan alléén maar hamburgers, barbecueworsten en speklappen!

Lees meer...
Data: en meer...
Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;