Kerstarrangementen

Ondanks dat het najaar en de gezellig herfst- en winterperiode nog heel ver weg is en we een heerlijke lange zomer tegemoet gaan, willen we u toch al attenderen op een aantal leuke arrangementen die we vanaf dit najaar aanbieden. Al een aantal jaar op rij is de sfeer- en- kerstshow van Tuincentrum Daniëls in Vlodrop op diverse aspecten verkozen tot 'Beste Kerstshow van Nederland'* . Dit jaar opent onze sfeer- en kerstshow, die tevens behoort tot een van de grootste kerstshows van Nederland, op zaterdag 30 september haar deuren. Het belooft weer een sfeervolle, sprankelende en wervelende show te worden! Ondanks dat de temperatuur op de thermometer zomerse waarden vertoont, zijn we nú al bezig met de voorbereidingen. De komende maanden gaat ons hele team er zowel voor als achter de schermen weer volop tegenaan om u ook dit jaar een overweldigende show te presenteren.

 

"U kunt bij Tuincentrum Daniëls uren rondlopen en ideeën en inspiratie opdoen voor thuis!"

 

Maak van een bezoek aan onze kerstshow een uitje voor uw organisatie of vriendengroep. 

Naast een enorm assortiment kerstartikelen, prachtige sfeerpresenaties met de nieuwste trends maar ook het traditioneel kerstgevoel kunnen we u nog veel meer bieden. Combineer uw bezoek bijvoorbeeld met een etentje in ons tuincafé of laat u rondleiden door onze medewerkers en ontdek Tuincentrum Daniëls op een heel nieuwe manier. Kijk hieronder voor de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier op de website, uiteraard  kan dit ook telefonisch via 0475-534 298.

 

Kijkje achter de schermen

Méér dan 35.000 kerstballen, meer dan 1 miljoen lampjes en dat op een totaaloppervlak van ruim 10.000 m². Ook zo benieuwd hoe dit ieder jaar tot stand komt en wat er voor een organisatie achter zit? Boek dan nu een excursie achter de schermen van Tuincentrum Daniëls. Tijdens een rondgang van ruim een uur ziet u alle plekken van het tuincentrum en ontdekt u hoe onze kerstshow ieder jaar weer tot stand komt. Deze is excursie is ideaal te combineren met een bezoek aan ons tuincentrum en een etentje in ons tuincafé. Informeer hier naar de mogelijkheden!

 

Tuincafé arrangementen

Bijkomen van alle ervaringen of nagenieten van uw bezoek? Dit kunt u onder het genot van een hapje of drankje in ons tuincafé. Voor groepen bieden wij speciale groepsarrangementen aan, klik hier voor het opvragen van meer informatie! We willen al onze bezoekers op hun wenken bedienen, vandaar dat opgave voor een groepsarrangement in het tuincafé noodzakelijk is.

 

Héél véél activiteiten

Bij Tuincentrum Daniëls zijn er in het najaar elk weekend leuke activiteiten voor zowel jong als oud. Van knutselworkshop tot zangkoor, van rupstrein tot demonstratie bloemschikken, er is altijd wat te zien en te doen. Bezoek in het najaar onze activiteitenpagina en bekijk het aanbod.

 

We hopen u in de kerstperiode weer te begroeten in ons tuincentrum!

 

Team Tuincentrum Daniëls

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;