Barbecues

Het is heerlijk om in de zomer met familie en vrienden in de tuin te genieten van een zelf gegrild stukje vlees. Of misschien een aardappel, stokbroodjes of champignons: de culinaire mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Tuincentrum Daniëls in Vlodrop, nabij Roermond kunt u terecht voor een breed assortiment van verschillende barbecues.

Neem alvast een kijkje in onze webshop!

 

Voordat u een barbecue aanschaft, moet u zich eerst bedenken wat voor barbecue u wenst:

  • Gasbarbecue
    Een gasbarbecue kunt u snel en gemakkelijk ontsteken en weer uitzetten. Deze zijn dus erg makkelijk in gebruik. Een bijkomend voordeel is dat de gasbarbecue goedkoper is in gebruik dan bijvoorbeeld een houtskoolbarbecue. Wel ligt de aanschafprijs daardoor weer iets hoger. 
  • Houtskoolbarbecue
    Barbecueën draait uiteindelijk toch om gezelligheid en lekker eten. Voor veel mensen is het aanmaken van een houtskoolbarbecue onderdeel van deze gezelligheid en neemt het extra sfeer met zich mee. Een klein nadeel van de houtskoolbarbecue is dat het iets meer werk kost om de barbecue schoon te maken. 
  • Elektrische barbecue  
    Het meest makkelijk in gebruik is de elektrische barbecue. De meeste zijn wat kleinere modellen die makkelijk schoon te maken zijn. Daarbij is het heel gemakkelijk om de barbecue op temperatuur te houden. Het verschil tussen gewoon koken en barbecueën wordt wel minder.  

Weet u niet wat het beste in uw tuin past en welke barbecue u moet kiezen, vraag dan gerust om advies bij onze medewerkers. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;