Geluksdag 2018

Geluksdag Roerdalen 2018

Gun jezelf het geluk om het mee te beleven!

 

Op zondag 18 maart is de Geluksdag Roerdalen. Door en voor inwoners en ondernemers en leuk voor bezoekers groot en klein. Met een programma boordevol inspirerende activiteiten om je persoonlijke geluk te vergroten. Want geluk delen zorgt voor meer geluk. Tussen 10.00 en 17.00 uur kun je op een heleboel plekken in de zes dorpen van Roerdalen terecht voor gratis activiteiten rondom geluk. Kom je ook?

 

Kijk voor meer informatie over het programma, tijdstippen en locaties van de Geluksdag op Facebook http://www.facebook.com/KleinGelukuitRoerdalen en op www.kleingelukuitroerdalen.nl en www.geluksdagroerdalen.nl.

 

Maak een cultuurommetje, doe een kruidenwandeling langs de Roer of kies voor een wandeling met gids op de Meinweg. Knutsel een gelukshart, gelukssleutelhanger of maak een geluksvarkentje. Echte varkentjes knuffelen kan ook. Bezoek Mickey en Minnie bij Tuincentrum Daniëls (deelnemers aan de Gelukstocht kunnen tevens een gratis bloemstukje knutselen of een Geluks-ei verven). Beweeg samen met je kleintje op muziek of luister naar een spannend verhaal. Doe een rondleiding bij het Bergerbos en geniet van Trio Amare. Geniet van boerderijgeluk en gezellige muziek, ga de uitdaging aan bij de Bootcamp of proef Ayurvedisch eten. Doe mee met een sfeergesprek over geluk of bewonder kunst in Montfort. Bezoek de geluksmiddag voor senioren. Volg een workshop opruimen of leer naaien, brei gezellig mee in het breicafé. Chocoladefans kunnen naar de demonstratie bonbons maken. Kasteel Aerwinkel is omgetoverd tot Gelukspark met tal van activiteiten zoals een geluksontbijt, workshops en mooie lezingen. Fiets mee met de fietsroute Deweg naar Geluk. Doe mee met de MeinwegKidsrangers of doe samen de kinderspeurtocht. En dat is nog lang niet alles. Tot dan!

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;