Kerstshow Limburg

De grootste kerstshow van Limburg vindt u bij Tuincentrum Daniëls in Vlodrop. Ons tuincentrum wordt omgetoverd in een kerst- en sfeerparadijs vol winterse inspiratie. U vindt hier vele kerstartikelen in verschillende stijlen en kleuren. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor kerstbomen en kunstkerstbomen in alle soorten en maten en de mooiste kerstverlichting voor binnen en buiten. We kijken er het hele jaar naar uit om u te mogen verwelkomen in ons prachtige versierde tuincentrum vol kerstinspiratie!

Doe alvast inspiratie op op onze kerstshow van 2018

De mooiste kerstshow van Limburg

Een bezoekje brengen aan onze kerstshow is zeker de moeite waard. De kerstshow van Tuincentrum Daniëls in Limburg staat bekend om haar sfeer en assortiment. Dit complete kerstassortiment stallen wij op een creatieve manier voor u uit tijdens onze kerstshow. Hier vindt u:

  • Kerstdecoraties: beeldjes, slingers, kaarsen en allerlei andere originele versieringen. De gezelligste kerstshow van Limburg!
  • Kerststallen: klassieke kerststallen en moderne varianten. 
  • kerstballen: in alle kleuren van de regenboog, van glas of onbreekbaar plastic.
  • Kerstverlichting: LED-verlichting, warm licht of in allerlei kleuren, voor binnen en buiten.
  • Lemax kersthuisjes: bouw een compleet kerstdorp met huisjes, winkels en recreatie.
  • Lemax figuurtjes: Inclusief bewoners om uw kerstdorp levendig te maken.
  • Echte kerstbomen: heerlijke geurende sparren.
  • Kunstkerstbomen: natuurgetrouw of in een leuk kleurtje.
  • Nog veel meer; neem een kijkje bij onze kerstshow in Limburg!

Het hele jaar door kunt u bij Tuincentrum Daniëls meedoen aan leuke activiteiten, maar de rond Kerst organiseren we natuurlijk extra veel. Houd onze website goed in de gaten.

Lemax op onze kerstshow in Limburg

Met onze kerstshow in Limburg willen we u graag de mogelijkheid bieden om inspiratie op te doen voor uw eigen kerstparadijs. We bouwen bijvoorbeeld volledige dorpen van ons Lemax assortiment. Lemax maakt schattige kersthuisjes, zoals schaatsbanen, winkels en kerkjes. Laat uw kerstdorp bewonen door vrolijke Lemax-poppetjes. Wilt u uw kerstdorp echt laten leven? Gebruik dan natuurlijke materialen, zoals mos en steentjes. Onze medewerkers geven met plezier meer tips & adviezen! 

Kerstbomen kopen op onze kerstmarkt in LimburgKerstshow in Limburg met Lemax

Tijdens de kerstshow van Tuincentrum Daniëls koopt u ook de mooiste kerstbomen van heel Limburg. Natuurlijk hebben we volle Nordmann-sparren, maar we verkopen bijvoorbeeld ook de klassieke fijnspar. Zorg direct voor dat echte kerstgevoel door een grote kerstboom in uw woonkamer neer te zetten. Of ga voor een wat kleiner boompje; we hebben kerstbomen in alle soorten en maten. Er gaat natuurlijk niets boven die heerlijke frisse dennengeur, maar misschien wilt u niet ieder jaar een nieuwe kerstboom kopen. Ga dan voor een kunstkerstboom; deze hebben wij in verschillende kleuren en maten. Voor onze natuurgetrouwe bomen zijn mallen van echte naalden gebruikt. Het materiaal PVC zorgt ervoor dat de naalden gevormd kunnen worden als echte naalden.

Bezoek de kerstshow van Tuincentrum Daniëls in Limburg

Kom naar de kerstshow van Tuincentrum Daniëls in Limburg en ontdek ons uitgebreide kerstaanbod. Geniet van de sfeer en doe inspiratie op. Wij maken het u graag gemakkelijk en zijn daarom zeven dagen per week geopend, dus ook op zondag. Kom gezellig langs!

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;