KiKa kerstballen actie

Versier ook jouw boom dit jaar met een doel! Een aantal Nederlandse tuincentra, de Nederlandse tuinbranche, het vakblad Tuinzaken, een aantal leveranciers en de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) hebben hun krachten gebundeld. Samen hebben ze een fantastische kerstactie ontwikkeld.  Met deze actie zetten we ons samen in voor een ongelofelijk mooi doel: geld ophalen voor onderzoek in de strijd tegen kinderkanker! Samen met onze KiKa Helden van dit jaar Femke, Judith, Vera en Roos zijn er vier unieke KiKa Kerstballen ontwikkeld. Ieder met een eigen persoonlijk verhaal, vertaalt in een prachtige tekening. Van iedere kerstbal die Tuincentrum Daniëls verkoopt (verkoopprijs €4,95), gaat er maar liefst €2,50 rechtstreeks naar KiKa. Op deze manier hoopt Tuincentrum Daniëls met de gehele tuinbranche zo veel mogelijk geld op te halen voor KiKa. Door geen van de betrokken partijen wordt winst gemaakt.

 

KiKa 

KiKa vecht al meer dan 15 jaar tegen de ziekte kinderkanker. Het genezingspercentage ligt nu op zo'n 75%, maar wij willen dit graag helpen verhogen naar 95%. Om dit percentage te behalen, hebben wij jouw financiële ondersteuning hard nodig. Koop daarom een van de mooie en unieke KiKa Kerstballen. De KiKa kerstballen liggen nu in onze winkel tot het einde van 2018. Er zijn vier verschillende KiKa kerstballen. De kerstbal van Femke, van Judith, van Roos en van Vera.

 

 

 

 

KiKa kerstbal van Femke:

“Op mijn kerstbal heb ik Chemo-Kasper getekend. Chemo-Kasper heeft veel vriendjes gemaakt. Hij helpt die vriendjes bij het vechten tegen de kankercellen. 
Ik wens jullie allemaal een Merry Xmas!” 

Femke, 10 jaar

 

   

 

KiKa kerstbal van Judith:

“In een kamer in het Prinses Máxima Centrum krijg ik een infuus met Chemo-Kaspers. Dit zijn de oranje gekleurde puntjes op mijn tekening. Je ziet ze vanuit het zakje en het slangetje naar mijn buik lopen. Daar zijn Jeroen, Jessica, Jesse, Jary en Jurre gezellig bij. De kamer is mooi versierd met sterren. En natuurlijk met een mooie kerstboom!” 

Judith, 6 jaar

 

   

 

KiKa kerstbal van Roos:

“Tijdens de chemotherapieën heb ik in het ziekenhuis heel veel getekend. En dan alleen mandala’s. Zo ging de tijd snel. En ik vind het erg leuk om te doen. Dit is de reden, waarom ik nu ook voor de kerstbal voor een mandala heb gekozen. Tijdens een rotsituatie toch met iets leuks bezig zijn. Het was een mooie en leuke afleiding.”

Roos, 14 jaar 

 

   

 

KiKa kerstbal van Vera:

“Ik dacht terug aan de kerst, dat ik in het ziekenhuis moest blijven. Dat zie je op deze kerstbal. Ik wens, dat alle kinderen met kerst thuis kunnen zijn en samen met hun familie en vrienden mooie kerstdagen kunnen vieren. En samen dansen, want dat geeft plezier!”

Vera, 5 jaar

 

 

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;