Tuincentrum Daniëls ambassadeur Nationaal Park de Meinweg

Tuincentrum Daniëls ambassadeur Nationaal Park de Meinweg

Sinds 31 maart zijn er 11 nieuwe Ambassadeurs van Nationaal Park De Meinweg en regio. Zij maken onderdeel uit van een netwerk van 57 ondernemers uit de regio die bezoekers informeren over de historie, het cultureel aanbod, het landschap en de natuur van Nationaal Park De Meinweg en regio.

Samen met Nationaal Park De Meinweg zetten zij de regio op de kaart en ontwikkelen gezamenlijke arrangementen. Kijk op www.np-demeinweg.nl voor meer informatie.

De nieuwe Ambassadeurs van Nationaal Park De Meinweg zijn:
Nathalie Smeets (Manege Venhof), Leon Hoenen (Creatieve Communicatie), Anita Beulen (Eetcafé Olijfje), Johannes Herbert Willemsen (Paardenpension Jagerhof), Anja van Eck (Minicamping 't Haldert), Katja Lorenz (Gegenwind), Anne en Marleen Daniëls (Tuincentrum Daniëls), Twanny Hegeman (Maqurein), Henk Dohmen (Sekisui Alveo BV) en Vincent van de Bogaart (Outdoor Limburg).

 

De cursus werd gegeven door IVN Limburg in nauwe samenwerking met Grenspark Maas-Swalm-Nette, Staatsbosbeheer, VVV Midden-Limburg en het Natuurhistorisch Genootschap Limburg. De cursus werd mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;