Openingsavond kerstshow (vrijdagavond 1 oktober), meld je nu aan!

Op vrijdagavond 1 oktober 2021 openen we op een gepaste wijze onze Sfeer- en Kerstshow. Vanwege corona zal deze avond er anders uit komen te zien dan de openingsavonden die je van ons gewend bent. Om bezoekers zoveel mogelijk te spreiden is er bijvoorbeeld géén grootschalige openingsact. 

 

Uiteraard zal het wel een sfeervolle winkelavond worden. Als bezoeker word je getrakteerd op het nodige (muzikaal) vermaak tijdens jouw doorgang door onze winkel. En natuurlijk kun je als éérste onze kerstshow bezoeken! En hoe doe je dat nou sfeervoller dan in de avonduren?

 

Om de binnenkomst in onze winkel te stroomlijnen werken we met tijdsblokken van twintig minuten. Opgeven is verplicht. BELANGRIJK! Je kunt binnen lopen in het door jou geselecteerde tijdsblok. Je kunt vervolgens zolang van onze kerstshow genieten als je wilt. Tickets zijn GRATIS en reserveer je hier. Vol is helaas echt vol. Dus wil je deze avond bezoeken? Geef je dan tijdig op.

 

 

Speciaal voordeelmenu in ons nieuwe tuincafé

Wil je je sfeervolle 'avondje uit' starten met een heerlijk voordeelmenu? Boek dan óók een arrangement in ons tuincafé. Dit is alléén mogelijk voor geboekte tijdsblokken tussen 17.00 en 19.00 uur. Wil je van dit aanbod gebruik maken? Houd hier dan rekening mee bij de keuze van je tijdsblok. Meld je eerst hier aan voor de openingsavond en klik vervolgens op de link in het ticket om je op te geven.

 

Gaat het jou niet lukken om deze avond te bezoeken, of breng je liever op een ander tijdstip een bezoek aan onze Sfeer & kerstshow?

Vanaf zaterdag 2 oktober is onze Sfeer & Kerstshow voor iedereen geopend en ben je van harte welkom.

 

Liefdevolle groet en tot snel!

Familie Daniëls en team Tuincentrum Daniëls

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;