Planten

Welkom bij Daniëls Tuincentrum in Vlodrop, waar wij een ruim assortiment planten aanbieden voor elke behoefte en smaak. We hebben een uitgebreide collectie planten die het hele jaar door een vleugje groen in uw huis kunnen brengen. Met vele opties beschikbaar in de winkel of online, vindt u zeker de perfecte plant voor uw behoeften.

Assortiment planten

Hier zijn enkele van de soorten planten die wij bij Tuincentrum Daniëls aanbieden:

  • Grote kamerplanten: Onze selectie grote kamerplanten omvat een verscheidenheid aan palmen, varens, calathea's en meer. Deze planten helpen de lucht zuiveren in uw huis en voegt een vleugje gezelligheid toe.
  • Cactussen en Succulenten: Deze onderhoudsarme planten zijn er in verschillende vormen en maten en zijn perfect om een vleugje groen toe te voegen aan uw binnen- of buitenruimte.
  • Exotische planten: Onze selectie van exotische planten omvat een reeks tropische planten die een vleugje exotisch kunnen toevoegen aan uw huis of tuin.

Naast onze planten bieden we ook een reeks potten en vazen, buitenplanten, tuinmeubilair, vuurkorven en decoratie om u te helpen de perfecte groenoase te creëren.

Wij nodigen u uit om onze winkel te bezoeken en ons ruime assortiment planten en tuinartikelen te ontdekken. Onze medewerkers zijn deskundig en gepassioneerd over planten en staan altijd klaar om advies en begeleiding te bieden bij het selecteren en verzorgen van uw planten. Kijk op de kaart hieronder voor onze locatie en openingstijden, en aarzel niet om onze medewerkers aan te spreken als u vragen heeft of hulp nodig heeft.

Ons tuincentrum is gemakkelijk te bezoeken vanuit:

Bezoek Daniëls Tuincentrum in Vlodrop vandaag nog voor al uw tuin- en plantenwensen!

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;