Tuincentrum Vlodrop

Tuincentrum Daniëls in Vlodrop heeft alles voor huis, tuin & dier. Wij zijn met bijna 20.000 m2 het grootste groencentrum van Limburg. Naast inkopen doen kunt u bij ons gezellig een hapje eten in het tuincafé of deelnemen aan diverse leuke activiteiten, zoals een cursus bloemschikken. Of kom onze stokstaartjes bekijken! Wij hebben altijd de voordeligste aanbiedingen qua tuinplanten, tuinbenodigdheden, woonaccessoires en dierbenodigdheden.

Altijd verse planten bij Tuincentrum Daniëls in VlodropAlles voor uw tuin bij Tuincentrum Daniëls in Vlodrop

Bij Tuincentrum Daniëls in Vlodrop vindt u alles voor uw tuin, zoals:

  • Vaste planten, kuipplanten en eenjarige planten. Onze planten komen altijd vers van de kweker. U koopt bij ons iedere maand de tuinplant van de maand. Ook voor woonplanten bent u bij ons aan het juiste adres.
  • Tuinmeubelen. Wicker, houten of aluminium tuinmeubelen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste tuinmeubelen voor uw tuin.
  • Buitenverlichting. Gezellig buitenzitten en dat vier seizoenen lang? Wij verkopen sfeervolle buitenverlichting en ook terrasverwarming.
  • Barbecues van onder andere topmerk Weber.
  • Altijd verse graszoden die we per vierkante meter verkopen.
  • Sfeerartikelen voor buiten. Om het een beetje gezellig te maken in de tuin.
  • Nog veel meer; kom langs in ons tuincentrum in Vlodrop om alles te bekijken.

Kijk ook eens rond op onze uitgebreide en professionele vijverafdeling, met onder andere vijvers, filters, pompen en vijvervissen.

Woonaccessoires bij ons tuincentrum in Vlodrop

Bij ons tuincentrum in Vlodrop vindt u ook een ruime woonafdeling. Hier koopt u bijvoorbeeld kamerplanten, woonaccessoires van onder andere Riverdale en mooie ELHO potten.  Onze medewerkers staan altijd klaar om u wat interieuradvies te geven. Zo creëren we samen een gevoel van thuis in uw eigen huis. In onze bloemenshop kunt u terecht voor prachtige seizoensboeketten en boeketten op maat.

Woonaccessoires kopen bij ons tuincentrum in Vlodrop

Bloemetje van Daniëls

Ons tuincentrum in Vlodrop heeft een vrolijke bloemist die altijd bereid is om een mooi boeket voor u samen te stellen. Daarnaast staan er altijd seizoensboeketten voor u klaar. In de zomer zijn hier natuurlijk vooral felgekleurde bloemen in verwerkt, terwijl in de lente pasteltinten populair zijn. In de decembermaand versieren we onze boeketten rijkelijk met kerstversiering, terwijl we in de herfst graag natuurlijke producten, zoals eikenblad, in de boeketten verwerken. 

De dierenwinkel van Tuincentrum Daniëls in Vlodrop

Tuincentrum Daniëls in Vlodrop laat ook uw huisdier niet in de kou staan. We verkopen namelijk diverse dierbenodigdheden voor uw hond, kat, knaagdier of vissen. In ons assortiment vindt u topkwaliteit voer, leuke speeltjes, zachte kussens en manden en heerlijke snacks voor dieren. Naast ons eigen huismerk dierbenodigdheden koopt u bij onze dierenwinkel in Vlodrop verschillende topmerken, zoals Cesar Millan, Royal Canin, Whiskas en Superfish. Uw hond mag gewoon mee naar binnen! 

Tuincentrum Daniëls in Vlodrop: de leukste van Limburg!Altijd wat te beleven bij Tuincentrum Daniëls in Vlodrop

Tijdens een bezoekje aan Tuincentrum Daniëls in Vlodrop hoeft u zich niet te vervelen. Wij zijn het gezelligste tuincentrum van Limburg! In onze indoor speeltuin organiseren we vaak leuke activiteiten, zoals speurtochten. Daarnaast hebben we stokstaartjes en zijn er ook genoeg evenementen voor volwassenen. Rond de Kerst bouwen wij een prachtige kerstmarkt voor u op. Hier kunt u heerlijk inspiratie opdoen. Daniëls groeit nog steeds en hier zijn we erg trots op. Kom eens langs bij ons tuincentrum in Vlodrop!

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;