Koopzondag tuincentrum Limburg

Ontdek elke week koopzondag in ons tuincentrum!Het is elke week koopzondag bij tuincentrum Daniëls in Limburg! Wij zijn elke zondag open van 10:00 tot 17:00 uur.  In ons tuincentrum van meer dan 20.000 m² vindt u een uitgebreid assortiment huis, tuin en dier artikelen. Er is bijvoorbeeld een ruime keuze in planten, zowel kamerplanten als tuinplanten. Ook vijverbenodigdheden en prachtige vijvervissen vindt u in ons tuincentrum.

Elke zondag koopzondag in ons tuincentrum

Tijdens de koopzondagen in ons tuincentrum kunt u niet alleen fijn op uw eigen tempo shoppen. U kunt in ons tuincentrum terecht voor inspiratie, een compleet restaurant (met terras) waar u kunt ontbijten of uitgebreid lunchen en er zijn altijd leuke activiteiten voor de kinderen. Kom naar de koopzondag in ons tuincentrum en bekijk onze prachtige collectie tuinmeubelen of al verras uw huisdier met iets nieuws van onze complete dierenwinkel. De keuze is groot en er is voor ieder wat wils.

Bezoek ons tuincentrum in Limburg!

Bij Tuincentrum Daniëls vindt u tijdens koopzondag dus alles wat u nodig heeft! Kom snel langs bij ons tuincentrum in Vlodrop nabij Roermond. Ons tuincentrum is elke koopzondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of als u vragen heeft.
 

>> CONTACTGEGEVENS
>> OPENINGSTIJDEN
>> ROUTEBESCHRIJVING