Graszoden Limburg

Op zoek naar graszoden in Limburg? Tuincentrum Daniëls is al jaren de graszodenspecialist bij u in de regio! Graszoden van de beste kwaliteit laten bezorgen of zelf afhalen. De kwaliteit van uw grasmat kan het verschil maken tussen een strakke, verzorgde tuin en een rommelige tuin, die er niet verzorgd uitziet. Wij leggen u ook graag uit hoe u de graszoden moet aanleggen. Het is belangrijk om dit binnen 24 uur na aankoop te doen, want anders zullen de grasmatten uitdrogen. U kunt ze dan niet meer leggen. 

Graszoden kopen in Limburg?

U bent op zoek naar graszoden voor uw tuin in Limburg. Dan zijn er een aantal redenen om deze te kopen bij Tuincentrum Daniëls:Graszoden kopen in Limburg?

  • Wij verkopen eerste kwaliteit graszoden in Limburg
  • Wij hebben jarenlange ervaring met het kweken van graszoden
  • Op ma of do voor 10:00 bestelt, de volgende dag in huis
  • Levering aan huis is mogelijk
  • U koopt hier gelijk alles voor het onderhoud van uw gazon

De graszoden kunnen wij ook bij u thuis leveren. Neem a.u.b. contact met ons op voor de bezorgkosten, leverdagen en voorwaarden. Dit kan door te bellen naar tel:0475-534298 of te mailen naar: info@tuincentrumdaniels.nl

Graszoden aanleggen en onderhouden in Limburg

Bent u geïnteresseerd in onze graszoden? Dan geven wij graag informatie over hoe u deze het best aan kunt leggen in uw tuin in Limburg. Wacht niet te lang met het leggen van uw nieuwe grasmat. Als deze eenmaal is uitgedroogd, groeit hij niet meer vast. Koop en leg graszoden als de temperatuur boven de 15C° is; dan groeien ze het best. De beste periode voor het aanleggen van graszoden is mei t/m september. Zorg er bij de aanleg van graszoden voor dat:

  • De graszoden strak tegen elkaar aan liggen en ten opzichte van elkaar verspringen. U kunt ze in de gewenste vorm snijden met een graszodensnijder of broodmes.
  • U de graszoden uit Limburg aanrolt voor een goed contact met de ondergrond.
  • De naden worden opgevuld met potgrond; anders groeien deze niet aan elkaar.
  • U de grasmatten heel veel water geeft.
  • Er niet op het gras wordt gelopen, totdat de graszoden zijn vastgegroeid (dit duurt twee tot drie weken).

Besproei de graszoden in de beginperiode één á twee keer per dag met water.

Verzorg uw grasmat in Limburg op de juiste manier

Wanneer de graszoden zijn gelegd is het belangrijk dat het gazon goed wordt onderhouden. U dient het gazon regelmatig te bemesten en in het voorjaar de mossen en onkruiden te verwijderen. In ons tuincentrum in Vlodrop (Limburg) vindt u alles wat u nodig heeft voor een gezonde grasmat. Wij bieden u het zeven stappenplan van ECOstyle aan, geven u graag advies en bieden alles op het gebied van gazonmest, graszaad, grasmaaiers, handmatige grasscharen of grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en meer. Kom dus snel bij ons langs in Limburg voor de verzorging van uw grasmat en topkwaliteit graszoden.

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;