Tuinplanten

Duizend mensen, duizend smaken! Dit is een uitdrukking die zeker ook op de tuin van toepassing is. De een ziet de tuin als een oase van rust, terwijl het voor de ander niet kleurrijk genoeg kan zijn. Er zijn mensen die de tuin volledig inrichten op spelende kinderen en weer anderen willen een collectie maken van de meest unieke soorten tuinplanten.

Maar of u nu een enorme tuin heeft, of een balkon dat ingericht moet worden, een plantenfreak bent die net die ene soort wil hebben, of juist planten zoekt die hard groeien en makkelijk in onderhoud zijn, voor een ieder heeft Tuincentrum Daniëls keuze te over. We zijn onze groene wortels niet vervreemd en bieden nog steeds een enorm assortiment aan planten aan. Bomen, heesters, struiken, Mediterrane planten, vaste planten, eenjarige, alles is volop verkrijgbaar.

En als u nog niet helemaal weet wat u wilt? Of als u gewoon graag van gedachten wisselt omtrent uw ideeën, dan staan onze deskundige medewerkers u graag ter woord. Ze helpen u graag vrijblijvend om datgene te bereiken wat u in gedachten heeft, kom dan ook zeker eens kijken, de vele mogelijkheden zullen u versteld doen staan.

Neem alvast een kijkje in onze plantengids voor informatie over uw favoriete planten.

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;