Sierbestrating

Het assortiment bestrating is groot en loopt uiteen van natuursteen, beton, bakstenen en diverse grind- en gritsoorten maar ook houten vlonders worden tegenwoordig veel toegepast. Voor sierbestrating worden vaak betonklinkers gebruikt, deze zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Voor uitgebreide informatie kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Naast tegels en bakstenen voor terrassen en paden, leveren wij ook verhardingsmateriaal, gronddoek, zand en diverse grit en grindsoorten. Voor het verfraaien van opritten is split en grind uitermate geschikt. Er is keuze uit diverse soorten en kleuren grit, hetzelfde geldt voor grind (kiezels), er zijn diverse kleurenmixen en ook de grootte van de kiezel varieert.

Voor wie zijn tuin een persoonlijke sfeer wil geven kan met natuursteen zijn fantasie de vrije loop laten, van flagstones tot mooie vijverpartijen. Er zijn zogenaamde stapelblokken om muurtjes te creeëren maar ook prachtige tegels voor terassen maar ook kleine ronde stenen om ruimtes tussen paden op te vullen. Tegels zijn er in oneindig veel varianten, van de gewone stoeptegel en gewassen grindtegels tot zeer luxe marmeren tegels. Zo zijn er tegels die gestraald en gecoat zijn, van natuursteen maar ook betontegels met een toplaag van gemalen natuursteen en tegels met een synthetische laag die tevens als beschermlaag dient en dan praten we nog niet over afmetingen en kleuren.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuininrichting

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;