Vijvervissen Limburg

Vijvervissen kopen in Limburg? Bij Tuincentrum Daniëls in Limburg vindt u de mooiste vijvervissen! Op onze uitgebreide en professionele vijverafdeling vindt u alles voor uw vijver, waaronder diverse soorten vijvervissen. Heeft u advies nodig over de juiste vissoort voor uw vijver of het juiste voer voor uw vijvervis? Stel ons gerust al uw vragen.

Tuincentrum Daniëls in Limburg heeft een uitgebreide vijverafdeling met vijvervissenVijvervissen kopen in Limburg? Diverse soorten!

Koop vandaag nog vijvervissen in Limburg. Een vijver maakt uw tuin levendig. Er komen namelijk allerlei diertjes op af en er ontstaat een prachtige onderwater flora. Een paar mooie vijvervissen van ons tuincentrum in Limburg kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. U kunt kiezen voor een voorgevormde kunststofvijver of een vijver van folie. Voorgevormde vijvers zijn iets duurder, maar wel gemakkelijker aan te leggen en bij een vijver van folie bepaalt u zelf de vorm. Bij ons koopt u alles voor de aanleg en verzorging van een vijver. Daarnaast verkopen wij:

Schaf altijd een goede pomp of filter aan, want deze zorgen er voor dat uw vijver niet troebel wordt. Troebel water is funest voor uw vijvervissen, omdat ze dan kunnen stikken. Zorg ook dat u genoeg waterplanten in uw vijver zet, zodat er voldoende zuurstof aanwezig is. Het is geen goed idee om de vijver op een hele zonnige plek aan te leggen. Dit stimuleert namelijk algengroei. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen over de aanleg en het onderhoud van uw vijver.  

Verschillende soorten vijvervissen kopen in Limburg

Bij ons tuincentrum in Vlodrop, Limburg zijn verschillende soorten vijvervissen te vinden. Van de 'gewone' goudvis tot de mooie goudwinde of populaire koikarper. Let er bij koikarpers wel op dat deze vissen veel ruimte nodig hebben. Ze gaan ook niet samen met vijverplanten, omdat ze deze loswroeten, daarom is een uitgebreide pomp noodzakelijk wanneer u voor deze vissen kiest. Koikarpers passen dus zeker niet bij iedere vijver. Onze medewerkers weten precies welke vis bij welke vijver past. Laat u goed informeren, zodat u deVoor al uw vijvervissen komt u naar Tuincentrum Daniëls in Limburg juiste vijvervissen voor uw vijver in Limburg vindt. De goudwinde is een snelle, springerige vis. Zorg er altijd voor dat deze soort niet over de vijverrand kan springen. Hoe groot goudwindes worden, ligt aan de grootte van uw vijver. Deze vis houdt van schoon water, dus zorg voor een goede pomp/filter en genoeg vijverplanten. Goudwindes zijn oppervlakte vissen en u kunt ze dus altijd goed bewonderen. Deze soort kan bij iedere andere vijvervissoort worden geplaatst. 

Bestel het voer voor uw vijvervissen in Limburg nu online

Tuincentrum Daniëls in Limburg heeft een uitgebreide vijverafdeling waar u prachtige vijvervissen kunt kopen. Een deel van ons vijverassortiment is nu ook online te bestellen in onze webshop. Voor vijvervissen moet u echt even langskomen bij ons tuincentrum in Limburg, maar voer bestelt u gemakkelijk online. Wij geven u dan ook gelijk wat informatie over het voer dat u bestelt. Door alvast online te bestellen, komt u nooit voor niks! Ontvang nu 10% afhaalkorting. Meer voor uw huisdier? Kom eens langs op onze dierenafdeling!

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;