Koopzondag tuincentrum Limburg

Het is elke week koopzondag bij Tuincentrum Daniëls in Limburg. Wij zijn elke zondag open van 10:00 tot 17:00 uur. In ons tuincentrum van meer dan 20.000 m² vindt u een uitgebreid assortiment voor huis, tuin & dier. Wij zijn dé groenspecialist van Limburg!

Elke zondag koopzondag in ons tuincentrum in Limburg

Tijdens koopzondag in ons tuincentrum in Limburg kunt u fijn op uw eigen tempo shoppen. Waar u de rest van de week van hot naar her rent, besteedt u uw zondag om gezellig plantjes te kopen of wooninspiratie op te doen. Ons tuincentrum beschikt ook over een compleet restaurant (met terras) waar u kunt ontbijten of uitgebreid kunt lunchen en er zijn altijd leuke activiteiten voor de kinderen. Kom naar de koopzondag in ons tuincentrum en bekijk onze prachtige collectie tuinmeubelen of verras uw huisdier met een zachte mand of een lekker snack van onze complete dierenwinkel. De keuze is groot en er is voor ieder wat wils.

Bezoek de buitenafdeling van ons tuincentrum in Limburg op zondag

Koopzondag is bijvoorbeeld het ideale moment om tuininkopen te doen. Kom lekker vroeg bij ons langs en besteedt Wij heten u welkom in ons tuincentrum in Limburg tijdens koopzondagde rest van de dag met het planten en neerzetten van uw aankopen. Op onze buitenafdeling vindt u:

  • Tuinplanten
  • Vijverbenodigdheden
  • Barbecues
  • Tuinmeubelen
  • Sfeerartikelen
  • Tuinverlichting
  • Graszoden
  • Terrasverwarming
  • Buitenpotterie
  • Nog veel meer; ontdek het tijdens de koopzondag van uw tuincentrum in Limburg

Onze  deskundige medewerkers helpen u graag bij de inrichting van uw tuin. Het draait allemaal om de sfeer die u neer wilt zetten. Houdt u bijvoorbeeld van modern, natuurlijk, robuust of industrieel? Wij helpen u om uw droomtuin te realiseren.

Interieurinspiratie opdoen bij uw tuincentrum in Limburg tijdens koopzondag

Al tijden op zoek naar leuke woonaccessoires? Misschien dacht u er niet meteen aan om naar een tuincentrum te gaan voor interieurinspiratie. Maar bij Tuincentrum Daniëls hebben we een uitgebreide woonafdeling. Hier koopt u de leukste woonaccessoires van topmerken, zoals Riverdale. Ook voor diverse soorten kamerplanten en bloemen kunt u bij ons terecht. Bloeiende kamerplanten als orchideeën en mini hortensia’s of groene kamerplanten als varens en palmen; bij ons vindt u het allemaal! En natuurlijk verkopen we ook mini cactussen en vetplanten. In onze bloemenwinkel vindt u seizoen boeketten, maar u kunt ook zelf iets moois samen laten stellen. Voor een heerlijk dagje interieurshoppen komt u dus naar de koopzondag van Tuincentrum Daniëls in Limburg.

Bezoek ons groencentrum in Limburg tijdens koopzondag!

Bij Tuincentrum Daniëls vindt u tijdens koopzondag dus alles wat u nodig heeft! Kom snel langs bij ons tuincentrum in Vlodrop nabij Roermond. Ons tuincentrum is elke koopzondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bekijk ook eens onze webshop.

Volg jij ons al?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste Daniëls nieuwtjes en hipste trends?

Volg ons dan ook op;